(780) 367-7333
molnattishop

W e b S h o p

760-493-4564

Au sosit Standurile TV Sonorous

Standurile TV Sonorous reprezinta calitatea superioara in lumea standurilor de televizor.Producatorul turcesc ofera tuturor clientilor design modern, exclusivitate si calitate superioara. In gama de produse sa gasesc standuri fabricate din sticla - metal sau lemn.Combinatia culorilor si al materialelor este de nedeterminat. Sortimentul de produse sa inlargeste in continuare. Furnizam toate produsele al producatorului, cele neafisate pe pagina noastra se pot cumpara numai la comanda.

Meliconi Ghost Cube acoperire cabluri si al supoartelor Audio - Video

Va introducem in lumea sistemeleor de acoperire cabluri si al supoartelor Audio - Video

Sistemele Ghost Cube prima data au fost prezentate in Berlin la expozitia de tehnologie IFA. Reprezinta nu numai calitatea italiana ci si exclusivitatea si inovatia. Toate produsele Ghost Cube se pot comanda din stoc: eMAG.ro

(256) 537-1822

Telecomenzi universale pentru SAMSUNG, LG, Philips si Sony

Telecomenzile inlocuitoare LG,samsung,sony,philips, fabricate de Meliconi nu necesita programare.

Sunt programate din fabrica.

Necesita doar bateriile si sunt gata de folosire.

517-600-5438

Au sosit Meliconi Ghost Design 3000 si 3000 Rotation

Pe langa modele mai vechi dar foarte renumite Ghost Design 2000 si 2000 Rotation a sosit si membrul nou al familiei, Ghost Design 3000 si 3000 Rotation cu un aspect mai modern si forme mai clarificate.

Meliconi Slimstyle Curved suport tv de perete curbate

7073879806

Au aparut suporturi noi TV curbate, dezvoltate special pentru televizoarele curbate. Doua modele disponibile, Curved 400 Fix si Curved 400 cu brat dublu, reglabil. Ambele cu 10 ani garantie si certificat TÜV.

518-738-7855

Sistem suport TV Ghost Design

Daca doriti sa aflati mai multe despre Sitemul Ghost Design va rugam sa cititi articolul de mai jos. Gasiti informatii despre montare, poze, video si toate datele necesare. Produsul reprezinta eleganta stilul si calitatea superioara. Cu ajutorul lui puteti ascunde si cablurile nedorite, rafturi din sticla va asigura modernitatea. Light Kit Led care este optional, va ajuta in iluminarea perfecta.

Meliconi IFA stand Berlin

Tura Interactiva la standul Meliconi expozitia tehnica IFA Berlin

Ca si in fiecare an Meliconi s-a reprezentat la unul dintre cele mai mari expozitii tehnice din lume, IFA Berlin. Intre noutati gasiti produsele Ghost Cube, sistemele de acoperire cabluri si suport audio-video. Produsele prezentate in acest tura interactiva 3D sunt accesibile in webshopul nostru.